26 Jun 2012

Opps!



Eh , eh .. Lambat pulak buat entry hari ni :face56:, ye la , internet lembap
kan :s: Aduhh .. Hari ni nak cite psl kwn ira , dye tu ade blog ,
tpi xrti edit :face30: , dye gune blogskin je kowt :r: :face48: .. hehe , dye kate
tak lawo klau ira buat icon dalam entry , nampak berserabut ,
aiyaa , berserabut kea :s: Rasenye , x lah sgt kan :z::x: Bosan jugak
maen blog ni , korg ade idea tak :s: hehe , hadoiiiii :x: k la , rasenye smpai
sini je kowt , klau korg rase entry ira ni skit sgt , komen keyh :s: Bye !!

2 comments:

  1. NEWEST UPDATE (!) SEGMEN AKU NAK JADI BLOGGER YANG PALING FAMOUS DI DUNIA . HOPE JOIN SEGMEN BARU YG GEMPAKK NI RAMAI2 K . :)
    http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/06/segmen-aku-nak-jadi-blogger-yang-paling.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Boleh tolong komen tak ?.
.Kalau boleh , saya SAYANG awak. :)