9 Dec 2012

Contest Header/Blog Comel


Assalamualaikum dan hai. Harini ira ada join contest header/blog comel. Korang kene join tau! Tekan banner di bawah untuk join.


Saya suka blog creamlovebunny sebab.....
1. Header dan blog dia kemas . 
2. Warna yang dipilih agak lembut dan bak kata orang sedap mata memandang :) 
3. Saya suka tengok meow kat sidebar tu xD  
4. Owner sangat peramah dan kalau jenguk blog je dah tahu dia seorang yang suka SIMPLE :) 
5. Tulisan yang digunakan juga kemas. 
6. Icon icon owner semua cute!

Ok. 49 perkataan. Kurang dari 50 kan owner? ;)

Mangsa tag : IraSyiqin MrsBaekyol Afifah Naimah
Akhir kata : Saya tak suka menipu :) 

6 comments:

  1. thanks tag, lepas ni tag saya lagi ye . InsyaAllah akn join ^^

    ReplyDelete
  2. Good luck tuan blog ~

    Asalamualaikum tuan blogger ,
    Teringin menawan kan blog ?
    http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/tutorial_5790.html

    Ingin Blog direview ?
    http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/review-blog.html

    Last , ingin menangi pelbagai hadiah ?
    http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum hai awak melawad sini dari contest tu ,jom join http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/jom-join-ga.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Boleh tolong komen tak ?.
.Kalau boleh , saya SAYANG awak. :)