16 Dec 2012

Segmen Up Follower Bulan Disember


Assalamualaikum. Harini join lagi satu segment . *banyaknye ._.* Daripada Farra Izzaty. Nak join ? Click the banner.


Link Fanpage : FB Fanpage

Rasanya tak yah ? Sebab takde pun tulis . So , kalau nak join. Click the banner kay . Bye! :)


19 comments:

  1. Haii awak :) thank you join ! Nanti fara update senarai peserta yaa

    ReplyDelete
  2. singgah dr segmen yg sama!!
    da follow _^

    http://nysahanysa97.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  3. Haii tuan blog :) Thanks sebab join . Senarai peserta dah diupdated ! Jemput blogwalking yer dan SELAMAT BERSEGMEN ! :DD --> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-up-follower.html

    ReplyDelete
  4. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html singgah sini dari segmen yg sama :) done follow you pretty ~

    ReplyDelete
  5. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  6. hai, datang singgah dari segmen yang sama. :)

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  7. hye...
    iema dtg singgah
    dr segmen yg sme
    done follow ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  8. slm , amy dr segmen yg sama .
    done to follow and bw blog ni :)
    bw n follow me back ?

    http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  9. hai..dari segmen yg sama..da follow sini.. :)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember_17.html

    ReplyDelete
  10. hai ^^ ! dari segmen sama jgk . done follow awk !

    http://mybluebeads.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  11. Jangan lupa follow balik ;D
    http://sheiraeiyra.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  12. Datang sini singgah rehat...
    Jamu mata baca aksara`
    Follow sekali rapatkan ukhwah ;)
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    #134

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum, saya amalia, baru first time singgah sini :D jom singgah blog saya pula.
    http://leyacasandra.blogspot.com/2012/09/apa-itu-churp-churp.html

    ReplyDelete
  14. SENARAI PENUH --> http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-up-follower.html MOHON BLOGWALKING YE :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum..Singgah sini..
    Dari segmen yang sama :-

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  16. Singgah dari segmen yg sama dan dah follow kamu. Jom singgah kat entry sy dan do follow mine ye. Thank you. Nice to meet you ^_^

    http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yg sama dan dah follow kamu. Jom singgah kat entry sy dan do follow mine ye. Thank you. Nice to meet you ^_^

    http://www.sheeraya.my/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  18. Dari segmen yg sama. done follow u :)

    http://aqilahviolet.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete
  19. Datang BW sinih.. Follow back ya ;) http://amyfendi.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-bulan-disember.html

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Boleh tolong komen tak ?.
.Kalau boleh , saya SAYANG awak. :)