22 Feb 2013

Takut?


Assalamualaikum! Apa khabar? :D

Harini nak cerita pasal takut sebab tadi ada jumpa gambar dekat page lawak dalam facebook. Katanya, anak dara takut time masak. Like, seriously, is it right? 

"Ayuh bangkit kaum hawa! xD"

Sebenarnya memang betul pun kan? Kira pun pernah buat camtu >.<

Dah rasa rajin ni, try la buat doodle but tak berapa jadi >.<

Amik la kalau nak, but komen ehhh :D Sayang korang :*

*burukkkk >.<

Bye! :D




8 comments:

  1. Saya pon tak pandai memasak. Buat kek jadi cekodok. :'/

    ReplyDelete
  2. Haha . Kita boleh laa masak sesikit . sebab mama mmg suruh belajar masak . hehew :)

    ReplyDelete
  3. ahhaha,, sy dulu mcm tu sampai skrg pun tpi msa goreng ikan jalah,, yg lain dh ok,, x tkut lgi,,senyum sndiri tgk entry ni

    ReplyDelete
  4. ika pun mcm tu dulu tpi skrg ok dh,, cuma nk goreng ikan ja,,masih tkut2

    ReplyDelete
  5. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Boleh tolong komen tak ?.
.Kalau boleh , saya SAYANG awak. :)